Rätt ruta, rätt monterad och rätt kalibrerad.

Vi lagar stenskott och byter alla typer av rutor, vilket bilmärke, vilken modell eller årsmodell det än gäller. Vi försöker i första hand alltid att laga den skadade vindrutan istället för att byta ut hela – allt för att du ska spara både tid och pengar.

Mariefreds bilglas & fordonsservice AB erbjuder även företagare bilglasbyte på plats.

Då du byter bilglas hos oss, kan vi ta hand om hela ditt försäkringsärende och sköta allt administrativt arbete med ditt försäkringsbolag. Vi samarbetar med det flesta av dagens försäkringsbolag.

Om vindrutan är sprucken, har fler än tre stenskott eller om stenskottet är placerat mindre än 5 cm från fönsterkanten så behöver rutan bytas. En spricka i vindrutan försämrar både sikt och säkerhet. Därför är det viktigt att byta rutan så fort skadan upptäcks. På Mariefreds bilglas & fordonsservice har vi bilrutor för alla bilmärken och årsmodeller: oavsett om det gäller ny vindruta, bakruta eller sidoruta.

I moderna bilar är vindrutan ofta utrustad med kamera och sensorer som har centrala säkerhetsfunktioner.
På Mariefreds bilglas & fordonsservice har vi både utrustning och utbildad personal som ser till att kalibreringen sker på rätt sätt för just din bil.

Boka Tid